[one_half]

Träning för att nå ditt drömmål

Meningen med personlig träning är att du ska få ut mer av din träning, mer inspiration och en effektivare träning. Hur träningen sker beror på dig, vad du vill uppnå och vad du vill göra för att nå dit. Med mina kunskaper ser vi till att du når dina mål! Träningspassen kan styras mot ett tuffare eller mjukare upplägg, ett kortare mer högintensivt pass eller ett pass som fokuserar mer på styrka och inte innehåller lika mycket puls. Hur passet ser ut är ganska beroende på dina önskemål och kravbild, för det är ju just det personlig träning handlar om; personligt.

[/one_half]
[one_half_last]

Skapa gemenskap och energi

Jag erbjuder även personlig träning för företagsgrupper, föreningar och idrottslag. Kontakta mig gärna för mer information och diskussion kring upplägg.

Jag har gått min PT-utbildning hos SAFE, som är Nordens ledande utbildningsföretag med instruktörsutbildningar inom såväl gruppträning som personlig träning och kostrådgivning. PT-utbildningen hos dem är EHFA-certifierad (European Health & Fitness Association). Läs mer om mina utbildningar här.

[/one_half_last]

En möjlighet för dig att skaffa lite koll gällande ditt energibehov: Kostberäkning – vilket energibehov har du?