FYSIOTERAPEUT MED specialist inom fysisk aktivitet och idrottsmedicin

REHAB

VALLENTUNA

Jag erbjuder rehab Vallentuna, är legitimerad fysioterapeut (hette tidigare sjukgymnast) och har ett stort kunnande och ödmjukt bemötande. Inget problem är för svårt. Ibland händer det att man blir lite för ivrig med sin träning – det blir helt enkelt lite för lite med vila och för mycket av det roliga! Om du har gjort lite för mycket av din träning (eller kanske för lite) så kan du behöva stöd med att komma igång på rätt sätt – hör av dig! Jag är specialistfysioterapeut inom fysisk aktivitet och idrottsmedicin – anpassad träning är det jag brinner för!

REHAB VALLENTUNA - DETTA KAN JAG HJÄLPA DIG MED

Jag har lång erfarenhet och utbildning inom rehab som fysioterapeut med specialistutbildning inom idrottsmedicin. Legitimerad fysioterapeut hade tidigare titeln sjukgymnast. Jag bedriver min verksamhet i Sports Club i centrala Vallentuna.

1

Rehab efter skada

2

Rehab efter operation

3

Förebyggande träning

4

Smärtproblematik

OM MIG

Jag tror på en bredd inom träning, sällan att kroppen mår bättre av att endast träna en sak. Min tro och övertygelse är att genom varierad träning ökar kapaciteten och därmed förbättras resultaten. Det gäller oavsett om det handlar om att kapa ett par minuter på milen eller förbättra hälsan så ryggen inte längre gör ont på morgonen.
PETER BRANDWOLD
Telefon

070-788 09 05

Mail

info@balanseradstyrka.se

JAG VILL INSPIRERA

OCH HJÄLPA

Rehab Vallentuna

Jag arbetar som fysioterapeut i Vallentuna med vidareutbildning som specialist inom fysisk aktivitet och idrottsmedicin. Jag är särskilt intresserad av att hjälpa mina patienter med deras rehabträning och tack vare min utbildning som fysioterapeut har jag erfarenheter inom exempelvis förebyggande träning, akuta skador, postoperativ rehab och överbelastningsproblematik. Inom rehabträningen arbetar jag bland annat med rörelseanalyser, lära mina patienter hur man kan motverka kompensatoriskt rörelsemönster och anpassad rehabträning för att ge dig bättre förutsättningar – då kan jag hjälpa dig i din vardag och träning. Med min specialistkompetens har jag en bredd som täcker in de flesta problem som kroppen kan drabbas av.

Efter min utbildning har jag arbetat som fysioterapeut med fokus på rehab i Vallentuna och hjälpt till med olika skador efter individuella förutsättningar. Jag har då skaffat mig erfarenheter vilket gör att du kan få hjälp med din rehab oavsett om det gäller stukade fötter, besvärande axlar eller olika muskelskador. Ibland har skadorna lett till hög muskelspänning och kompensationsmönster som har resulterat i att den vanliga träningen har förvärrat problematiken. När dina vanliga lösningar inte längre fungerar och du behöver hjälp med din rehab – hör av dig! Jag finns i centrala Vallentuna.

Rehab Vallentuna
Rehab Vallentuna